Verkkovalmennus

Verkkovalmennus

Yrityskulttuurin ytimessä -verkkovalmennus alkaa 19.2.2018

Yrityskulttuuri on yrityksen ydin. Se tarkoittaa yksinkertaisimmillaan tapaa tehdä töitä ja kohdella toisia. Yrityskulttuuri pohjautuu arvomaailmaan, missioon ja oman työn merkitykseen.

Onko yrityksen tavoite myös minun tavoitteeni?
Näkyvätkö kirjatut arvot päivittäisessä työssä, eletäänkö niiden mukaisesti?

Jos asioita ei mietitä yhdessä ja sovita pelisääntöjä, sanattomat säännöt ja tavat muodostuvat kuin itsestään yrityskulttuurin ytimeksi. Ja se ei ole aina se tehokkain ja mukavin tapa toimia.

Yrityskulttuuria voi muokata ja johtaa, se lähtee muokkautumaan pala kerrallaan, pienistä asioista koostuen. Se on pitkä tie, mutta kun lähdetään korostamaan vahvuuksia ja hyviä asioita, tavat alkavat muuttua.

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Valmennus on tarkoitettu esimiehille, henkilöstöhallinnossa työskenteleville ja kaikille heille, joiden vastuulle on sysätty yrityskulttuuri. Vähän niin kuin joidenkin tontille on sysätty työhyvinvointi: ”Hoida sinä se.” Kysehän ei ole siis mistään irrallisesta elementistä, vaan yhteisistä tavoista toimia, siitä yrityksen ytimestä. Kyse on siis aika isosta vyyhdistä, jonka toimivuuteen vaikuttaa jokainen, mutta eniten se, miten yritystä johdetaan.

Tavoitteena oppia ymmärtämään työyhteisön dynamiikkaa ja sitä, millä keinoilla siihen voi vaikuttaa. Esimerkit ovat hyvin konkreettisia ja niitä voi suoraan soveltaa omaan työhönsä.

Kerron videolla lisää valmennuksesta ja metodeistani, joista minut tuntevat ovat sanoneet, että no niinpä tietysti…

Miksi verkkovalmennus?

Omaa osaamista olisi mukavaa kehittää, mutta kiireisen arjen keskellä valmennuspäiviin osallistumiselle ei ole aina aikaa. Verkkovalmennus on intensiivinen, aikaa säästävä ja kustannustehokas vaihtoehto sinulle, jolla arki on tällä hetkellä hektistä. Tässä valmennuksessa myös yhteisöllisyys ja verkostoituminen ovat vahvasti mukana!

Miten valmennus etenee?

Valmennus jakautuu kolmelle viikolle. Jokaisella viikolla on oma teemansa ja teemaa käsitellään päiväkohtaisesti eri kulmista. Saat joka arkiaamu minulta videon, jossa kerron tutkimustuloksiin perustuvia faktoja, omia kokemuksiani aiheesta sekä havainnollistavan tilanteen, jossa aihetta käsitellään kahdessa erilaisessa työyhteisössä. Videon sanoma on purettu auki myös verkkosivulla, johon vain valmennettavilla on pääsy ja sieltä löytyy muutakin aiheeseen liittyvää materiaalia sekä jokaiselle päivälle oma työkirjan sivu. Työkirjan tehtävä innostaa sinua ajattelemaan aihetta oman yrityksesi ja työsi näkökulmasta.

Meillä on oma, suljettu Facebook-ryhmä, jossa avaan joka päivä lisää aihetta omien kokemusteni näkökulmasta. Jaan siellä myös tuoreimpia artikkeleita, joita kolmen viikon aikana tulee vastaan. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus keskustella muiden kanssa sekä esittää minulle tiukkoja kysymyksiä. Hieno tilaisuus pumpata minusta kaikki tieto oman työsi tueksi sekä kasata arvokasta verkostoa!

Valmennus kestää kolme viikkoa, MUTTA ryhmä saa kaksi ekstravalmennuspäivää, joiden sisällön kasaan teidän toiveidenne perusteella. Näitä en ole siis suunnitellut tai tehnyt valmiiksi. Haluan, että pääsette myös itse vaikuttamaan valmennuksen sisältöön.

Etenemme siis yhdessä, mutta kaikki materiaali on saatavilla toukokuun loppuun saakka niin, että voit palata näihin myöhemminkin. Facebook-ryhmä sulkeutuu 10.3., mutta kaikki sekä nykyiseen että tuleviin valmennuksiini osallistuneet jatkavat halutessaan toisessa suljetussa ryhmässä, jossa jatkamme juttua hamaan tulevaisuuteen. Tämä on siis unelmani, sillä yksi valmennus on vain alkusysäys ajattelutavan muutokselle tai sen jalostamiselle ja ryhmän tarkoituksena on tukea toinen toistamme. Tästä olen tosi innoissani!

Valmennuksen sisältö

Miksi haluan sinut valmennusryhmääni?

Olen todella kiinnostunut siitä, miten erilaiset toimintatavat vaikuttavat työyhteisöön ja minulla on aina ollut palo jakaa kokemuksiani ja osaamistani. Kokemusta on kertynyt 21 vuoden ajalta IT-maailmasta, jossa olen tehnyt töitä pääasiassa henkilöstöhallinnon ja viestinnän parissa. Olen kokeillut asioita ja saanut metodeistani ihanaa ja kannustavaa palautetta. Lue muistojani työurani varrelta!

Haluan jakaa eteenpäin kaikkea oppimaani ja työn teon asennettani sekä rohkaista juuri sinua kuuntelemaan työyhteisösi sykettä ja tukemaan sitä parempaan suuntaan tässä muutoksia täynnä olevassa maailmassa. Sillä onnellinen ihminen on tuottavampi.

Miksi sinun pitäisi haluta mukaan valmennusryhmääni?

Tuolla ylempänä olevalta videolta saat käsityksen siitä, millainen olen ja millaisia oppimisen metodeja käytän. Jos tykästyit niihin ja haluat saada rohkeutta ajatella asioita eri tavalla ja välittämisen kulttuurin kautta, niin sinun todellakin pitäisi haluta mukaan!

Valmennuksen hinta

Kolmen viikon valmennus, jossa olen joka päivä läsnä, maksaa 245 € (+ alv).

Tämän kaiken saat:

Valmennusta kolme viikkoa + kaksi päivää.
Joka arkiaamu uusi video.
Valmennuksen suljetulla verkkosivulla joka päivä uutta materiaalia.
Työkirja, jossa jokaiselle päivälle oma tehtävä.
Suljettu Facebook-ryhmä kysymyksiä, keskustelua ja verkostoitumista varten.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Lähetän sinulle laskun ja suorituksen saatuani pääset mukaan Facebook-ryhmään, eli voidaan aloittaa jutustelu jo hyvinkin pian!

Tervetuloa mukaan, tuskin maltan odottaa!