Palveluni

Palveluni

koulutus2

Puheenvuorot ja verkkovalmennukset

Olen puhunut erikokoisille työyhteisöille, opiskelijoille ja seminaarivieraille mm. seuraavista aiheista:

  • Onnellinen ihminen on tuottavampi
  • Itseohjautuva organisaatio
  • Ole aito paketti, intohimolla tai ilolla
  • Aivot eivät pysähdy koskaan
  • Työhyvinvoinnin johtaminen

Verkkovalmennus Yrityskulttuurin ytimessä alkaa 19.2.2018 ja päättyy 13.3. Tähän on ilmoittautuminen auki! Seuraava valmennus starttaa maaliskuussa.

valmennus_

Hyvän työelämän valmennukset

Onnellinen ihminen on tuottavampi ja sitä hän voi olla ainoastaan työyhteisössä, jossa vallitsee luottamuksen ja avoimuuden ilmapiiri. Hyvässä työyhteisössä henkilö saa vapautta, vastuuta ja valtaa oman työnsä suhteen sekä tukea silloin, kun sitä tarvitsee. Johtaminen on viestintää sen eri muodoissa, eli kuuntelemista, vuorovaikutusta ja valmentamista. Johtaminen ei ole rakettitiedettä, se on ihmisten kohtaamista. Silti jossain kohdassa kasvua, yllättävän piankin, se alkaa tuntua vähän hankalalta.

Selvitän, mihin johtajan kannattaa juuri teidän työyhteisössänne käyttää aikaansa ja millä tavalla luottamusta rakennetaan ja ylläpidetään. Jos työyhteisössä on ongelmia, selvitän juurisyyt ja lähdetään korjaamaan tilannetta.

 

rekry_

Työnantajamielikuva ja rekrytointiprosessi

Rekrytointi on yrityksen tärkein prosessi. Virherekrytointi on kallista, mutta oikea ihminen oikealla paikalla on avain menestykseen. Hyvin hoidettu, yrityskulttuuria heijastava rekrymarkkinointi tuottaa hyviä työnhakijoita ja ihmistä arvostava rekryprosessi on samalla erinomaista, tunteisiin vetoavaa markkinointia yritykselle. Koskaan ei voi tietää, milloin entinen työnhakija istuukin asiakkaan puolella pöytää.

Kartoitan yrityskulttuuria haastattelujen perusteella, teen vuosikellon rekrymarkkinoinnille, mikä vahvistaa työnantajamielikuvaa ja laaditaan yhdessä teille sopiva rekrytointiprosessi. Halutessasi voin osallistua mukaan yhteen haastatteluun.